Идея с удължено действие!

Идея с удължено действие!

Няма коментари за Идея с удължено действие!

Било полезно да се пие витамин С. Така ми казаха, за да се предпазвам от вирусите. А в аптеката ми препоръчаха даже CeTeBe – витамин С с удължено действие. Същото важи и за идеята с удължено действие „От календар – ДАР“…

Първоначалната идея беше да се съберат календари за стаите на хората от дома за стари хора в с. Гърчиново. После се обадиха и се включиха толкова хора, че бройката на календарите стигна да се разпредели за два дома. Така опакованите два пакета с календари, настолни календар – бележници и джобни календарчета заминаха освен за с. Гърчиново, а и за дома за стари хора в гр. Велинград.

Оказа се обаче, че има и късно запознали се с идеята хора с големи сърца, както и такива, които са били възпрепятствани по различни причини да се включат в тези пакети. Затова идеята в действие премина в идея с удължено действие!

Ето как ще зарадваме хората и от още един дом за стари хора! Това ще бъде домът в Пловдив и се радвам, че лично ще мога да отида и да предам календарите. Надявам се това да засили и ефекта от самото дарение.

Така че всеки, който все още има неизползван календар или такъв, който би искал да дари за идеята, може да се възползва от удълженото й действие… и да се включи до 22. февруари.

Ефектът е зашеметяващ! Действието е гарантирано положително!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top