Идея с удължено действие

Идея с удължено действие

Идея с удължено действие

Няма коментари за Идея с удължено действие

Ще цитирам отново мечо Пух с известаната му реплика „Колкото повече, толкова повече“, понеже тя е изключително подходяща в конкретния случай…

И така след вчерашния ден, а и след днешното ми участние на живо в предаването „РАННИ ВЕСТИ“ по телевизия СКАТ във връзка с инициативата „От сърце – до сърце“ – За буквите аз искам да обявя актуалната информация към момента…

Аз не съм човек на цифрите и затова актуализирането няма да е отчет, но искам да споделя, че поради събралото се голямо количество тетрадки, моливи, фулмастери, блокчета, книжки за оцветяване, скицници, боички и други  помагала, пишещи средства и канцеларски материали, реших, че можем да зарадваме повече деца.

По този повод вчера се свързах с директора на Дом за деца и младежи с умствена изостаналост „Св. Марина“, с. Медвен, обл. Сливен – господин Донков, където също бях изпращала мартенички и споделих с него за инициативата и намерението си да ги направя получатели на част от даренията. Той се зарадвам изключително много и каза с притеснение, че миналата седмица те са могли да си позволят да закупят 10 броя тетрадки за децата. Той сподели с мен също така, че канцеларските материали са изключително необходими за децата и младежите в дома и че те имат осезаема нужда от тях. Няма случайни неща, нали? И ето, че всички си идва на мястото!

Има още хора, които се свързаха с мен, неуспели да смогнат за 18. май, но с продължението сега се надявам, че ще  могат да участват. Можете да ми пишете спокойно, а и да разпространявате самата инициатива и удължения й срок, за да се включат повече желаещи.

Списъкът с материалите остава актуален, така че сами изберете, какво точно да дарите. За улеснение – давам два адреса в София, които можете да използвате да оставяте даренията всеки ден или пък да ги изпращате до тях:

Пишете ми и на елекронен адрес ivakolevabg@gmail. com

Още има време да зарадваме повече деца, защото „Колкото повече, толкова повече“, нали?

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top