Идеята, отразена по телевизия СКАТ

Идеята, отразена по телевизия СКАТ

Идеята, отразена по телевизия СКАТ

1 коментар за Идеята, отразена по телевизия СКАТ

Как да не кажа?! Това заслужава да се сподели! Идеята „Новият дом на старите книги“ привлече вниманието на медиите и аз няма да го крия, за да можем всички заедно да се порадваме на положителния отзвук.

Привлечена от идеята на инициативата „Новият дом на старите книги“, миналата седмица Теодора Салагьорова от телевизия СКАТ се срещна с мен и се получи едно много положително интервю, в което аз разказах за замисъла, за организацията, за подкрепата, за осъществяването на дарителските начинания. Интервюто се излъчи в няколко новинарски емисии на телевизия СКАТ на 28. март, за което много им благодаря. Още повече, че ми предложиха благородна подкрепа за контакт със зрители, които биха занесли книгите и/ или списанията за инициативата при тях. Бях изключително приятно изненадана и от предложението да гостувам в сутрешния блок „Ранни вести“, за да разкажа по-подробно и да събудим заедно интереса на зрителите към инициативата.

И така днес, 31. март аз бях гост в предаването „Ранни вести“ по телевизия СКАТ  с водещ Венцислав Тоцев. Разговорът ни беше на живо и участие на зрители по телефона, беше много положително изживяване, в което можах подробно да споделя различни подробности за организацията и осъществяването на тази конкретна инициатива. Говорихме и за читалищата по принцип като концепция и за тяхната роля в духовния живот на обществото. Един от зрителите даже ме наведе на идея за следващо издание на „Новият дом на старите книги“, за което вече мисля и планувам. Когато дойде време, ще споделя отново с вас!

Радвам се на голяма подкрепа и исках всички да знаят, че всяко дарение е високо оценено.

Не забравяйте, че има още време и можете да дарите книги и/ или списания, които няма да четете повече или просто желаете да дарите, вече на следните два адреса:

гр. София, Студенстки град, ул. „Йордан Йосифов“ 4, Бизнес център Мания, ет. 2, Рекламен отдел

и

Телевизия СКАТ, гр. София, бул. Цариградско шосе 113

Радва ме фактът, че има толкова много подкрепа за инициативата, а това означава, че има още много хора с големи сърца, с които мога да се запозная! Благодаря ви на всички!

Related Posts

1 коментар

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top