Има хора, има!

Има хора, има!

Има хора, има!

Няма коментари за Има хора, има!

Ей, хора, има хора, казвам ви!

А все повече са хората с големи сърца и това ми пълни сърцето всеки ден!

И като казах всеки ден, то трябва просто да кажа или по-скоро да напиша (понеже не можете да видите щастливото ми изражение) за хората от днешния ми ден!

Още ме държи силната положителна емоция…

Днес уж беше нормален петък, но в следобедните часове на работния ден ми се обади моята приятелка, чийто офис (офисът на Мания дизайн студио) използвам за адрес за доставка за даренията или място, където всеки, който желае, спокойно може да се занесе и остави своя принос. На пръв поглед нищо особено, нали? Но някак си развълнувано тя ме попита дали чакам някаква доставка за инициативата. Аз имах среща с един дарител, но едва след работа, а и кашончето с пишещи средства, което някой беше оставил в офис на куриерска фирма ЕВРОПЪТ в Пловдив вече беше пристигнало. Отговорът беше НЕ, не очаквах нищо днес! Представете си каква беше реакцията ми, когато тя ми каза, че в момента всички нейни колеги помагат на шофьора на куриерска служба, за да се свалят и складират повече от 20 кашони с дарения, изпратени до адреса на бизнес център МАНИЯ до мен за „От сърце – до сърце“ – За буквите!

Не можех да повярвам и ми идеше да се разплача от вълнение! Дарението беше изпратено от SHELL Bulgaria! Никой не ме беше предупредил, никой представител на компанията не беше контактувал с мен от името на фирмата. Наистина всеки от нас работи някъде, но никой не се е представял от името на фирмата си, за да поиска да участва в инициативата, нали ме разбирате?

Може би още усещате вълнението, с което пиша, но, повярвайте ми, след работа аз просто се изстрелях в посока Студенстски град, за да видя с очите си приноса на SHELL Bulgaria или поне на част от неговите служители, които бяха научили за идеята от социалната мрежа. Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ – за приноса, за дарението, за големите сърца!

И като идеален завършек на един страхотен ден се срещнах с Иван, който беше организирал за дарение няколко свои колеги, както от Техническия университет, така също и от организацията European Students of Technology!

Има хора, казах ви, че има хора! Има хора с големи сърца навсякъде и аз съм щастлива, че мога да се срещам всеки ден с тях!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top