Ива Колева – една от 40 до 40 на ДАРИК радио

Ива Колева – една от 40 до 40 на ДАРИК радио

Ива Колева – една от 40 до 40 на ДАРИК радио

2 коментара за Ива Колева – една от 40 до 40 на ДАРИК радио

Какво е изненадата? Не е ли, когато нещо се случва без да го планираш? Или може би е, когато нещо ненадейно те връхлита и ти напомня, че си жив? А може би изненадата, особено когато е свързана с положителни емоции, е онова нещо, което покачва адреналина на 100% и ти дава крила! И най-хубавото е, че истинските изненади се случват не само по Коледа!

За фондация „Идея в действие“ 15 октомври 2014 година е ден, в който ние получихме един подарък – не коледен, не за рожден ден, не по специален повод! Ние получихме признание, което не очаквахме и което ни накара да се чувстваме окрилени и вдъхновени, че вървим в правилната посока с това, което обичаме и правим.

Втора поредна година Дарик радио осъществява проекта „40 до 40“, посветен на хора, както самите те ги дефинират „Те са българите до 40 години, които могат да бъдат пример за успех. Те работят в различни сфери – предприемачество, технологии, бизнес, финанси, изкуство, наука, социални дейности и т.н.  Проектът има за цел да представи успешно реализирали се млади българи до 40 години, останали встрани от медийния интерес.“ „За нас това са „следващите 40″, чиито истории трябва да бъдат разказани.“ казват още от журито на проекта. 

Тази година сред имената на 40 до 40 е и това на Ива Колева – основател на фондация „Идея в действие“. Тя е сред 40-сте, избрани от номинираните 230. Това е вълнуващо признание за нас като фондация! Щастливи сме, че успяваме с подкрепата на всички наши приятели, доброволци и съмишленици да доказваме, че доброто е заразно… всеки ден!

 

Related Posts

2 коментари

  1. Добромир  - декември 1, 2014 - 22:26

    Тази жена говореше много вдъхновяващо! Моите поздравления :)

  2. Ива Колева
    Ива Колева  - декември 2, 2014 - 20:23

    Добромир, благодаря сърдечно за високата ти оценка! Надявам се да съм заразила повече хора за малките добри неща, които правят големи неща за хората около нас!

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top