КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ „На кафе“ при Гала

КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ „На кафе“ при Гала

КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ „На кафе“ при Гала

Няма коментари за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ „На кафе“ при Гала

През началото на месец декември в предаването по НОВА телевизия „На кафе“ с Гала стартира рубриката „Месец на доброто“. Идеята е да се разказват от екрана живи примери за действащото добро, което ни заобикаля.

Изключително сме щастливи, че ние от Фондация „Идея в действие“ бяхме поканени да покажем радостта, удоволствието и ентусиазма, с който осъществяваме зелената си благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. В рамките на няколко минути в рубриката Ива Колева – председател на фондацията, срещна зрителите на „На кафе“ и Нова телевизия с Капачко. Камерата ни отведе и в 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“, където гостувахме на най-активния 3 клас, а учениците споделиха защо подкрепят каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Показахме и централния склад на нашите приятели и партньори от куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000, които се грижат за транспортирането на всички количества пластмасови капачки от цялата страна да стигат до завода за рециклиране до Пловдив.

За нас всеки ден е едно чудно преживяване, срещайки се, говорейки и пишейки си с всички усмихати хора с големи сърца в България. Отборът на Капачко става все по-голям с всеки изминал ден, а децата, които подкрепят каузата са огромна част от него. Толкова се радваме, че именно децата успяват да ни учат всеки ден на още и още добро!

Благодарим ви от все сърце, че заедно напредваме към следващия тон пластмасови капачки и скоро ще зарадваме още един център за настаняване от семеен тип, където живеят деца, лишени от родителска грижа.

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top