КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ търси партньори

КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ търси партньори

КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ търси партньори

Няма коментари за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ търси партньори

Мили приятели, усещате ли колко е заразно доброто? Ние го усещаме всеки ден и то по няколко пъти на ден!

Зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ естествено спечели сърцата на цяла България през последните вече година и половина. От началото на кампанията (11 септември 2013 година) до момента заедно с вас събираме и предаваме за рециклиране пластмасови капачки от всякакъв вид, размер и цвят и не само помагаме за подобряване условията на живот на децата и младежите, лишени от родителски грижи в България, но и  създаваме устойчив модел за подражание, който се приема от децата до възрастните. Модел, достоен за подражание! До момента сме предали 10 тона пластмасови капачки и сме дарили 10 електроуреда, като така докоснахме над  300 деца и младежи, лишени от родителски грижи в Средец, Стара Загора, Брегово, Пловдив, Горски сеновец и др.  

Изградихме стройна система от пунктове на доброволни начала в цялата страна, където хората носят о оставят своите капачки. До момента куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 поемаше логистиката на цялата кампания, като превозваше за своя сметка и на добра воля тоновете от цялата страна до завода за рециклиране в Пловдив. С нарастването на количествата и повишаване на темповете на събиране обаче това вече не е възможно за ЕВРОПЪТ. Ние сме им безкрайно благодарни за страхотното сътрудничество и всеотдайност за каузите, за които работи фондация „Идея в действие“, защото те бяха до нас в продължение на 5 години! Това са куриери с голямо сърце! Но за съжаление от 1 юни 2015 година техните офиси в страната няма да приемат повече капачки.

Ние търсим нови партньори – куриерска или транспортна фирма, която да ни подкрепя в логистиката на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Каузата на кампанията е жива във всяко кътче на страната и ние искаме да продължаваме да даряваме усмивки на децата и чистота на природата на България!

Зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ няма край, защото няма край каузата, за която работим заедно с цяла България! Вярваме, че ще се намерят хора и фирми с голямо сърце, които да разпознаят себе си в тази кауза – за децата и за природата на България! Вярваме, че ще продължим! Вярваме, че ще намерим начин, защото винаги има начин, нали?

Ако желаете да ни подкрепите, пишете ни на info@ideainaction.net!  Отворени сме и сме гъвкави за предложения и идеи. Та нали това е ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ! Продължаваме да събираме следващите тонове заедно с вас – нашите верни дорби хора с големи сърца и сме убедени, че скоро ще ви представим новия си партньор в кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top