Къде да предаваме пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Къде да предаваме пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Къде да предаваме пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

9 коментара за Къде да предаваме пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

„Всичко тече. Всичко се изменя.“ Така беше казал Хераклит, нали?

И ние така с нашия Капачко! Растем не в килограми, но в тонове! И така поради увеличаване на обемите и темповете, с които с подкрепата на цяла България събираме пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ въвеждаме някои промени. Това е естествено развитие от добрата ни работа до тук и стремежа ни да подобряваме организацията и оптимизираме процеса.

Какво е новото? Нашите чудесни партньори от куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 решиха да предоставят всички свои офиси в страната, за да може всеки, който подкрепя зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ да носи и оставя там своите капачки – независимо от количествата. До сега куриерите обикаляха и по адресите на нашите пунктове и прибираха чувалите, кашоните и тубите с капачки. Сега обаче всеки може да носи капачките, които е събрал, във всеки офис от мрежата на ЕВРОПЪТ 2000. А те постоянно се увеличават! Не е ли страхотно това? Вече ще можем да предложим възможност наистина навсякъде!

За удобство на всеки събирач всички офиси на ЕВРОПЪТ 2000 е отбелязан в обновената ни карта. Там ще намерите и пунктовете, които също ще можете да използвате за оставяне на капачките си.

Няма по-хубаво нещо от това да срещаме подкрепа за една толкова благородна кауза – да помагаме за подобряване на условията за живот и отглеждане на деца, лишени от родителски грижи в центровете за настаняване от семеен тип, но същевременно да учим обществото да опазва околната среда и страхотната природа на България!

Затова благодарим на всички, които ни подкрепят в каузата! Благодарим сърдечно и на куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 за това, че правят нещата възможни за нас и за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ!

Related Posts

9 коментари

 1. СХХ  - април 19, 2015 - 08:29

  Чудесно!
  Но на новата карта са отбелязани единствено офисите на Европът 2000. Останалите пунктове липсват. Може би ще бъдат добавени?

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - април 25, 2015 - 16:18

   Здравейте, към момента тече набиране на доброволци и актуализираме пунктовете. Затова за сега в картата са само офисите на ЕВРОПЪТ 2000. Ще добавяме постепенно.

 2. Нена  - април 28, 2015 - 21:24

  Здравейте,
  Моля да ме извините, но имам въпрос, на който държа на отговор…Преди два месеца оставих около 70кг капачки в 201 ОУ в село Лозен. Днес с помощта на няколко майки оставихме огромен чувал/25-30кг/и какво беше учудването ми, когато видях предишните капачки да си „отлежават“ там. Та питането ми е, заслужава ли да събираме още капачки, при положение, че два месеца никой не е минал да ги прибере :(, нали идеята е да се помогне на колкото се може повече домове…или бъркам???
  Поздрави

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - април 28, 2015 - 21:46

   Здравейте, Нена! Благодарим Ви за въпроса! Ние добре познаваме и комуникираме с училището в село Лозен. Чудесно е, че вече има около 100 килограма капачки там. Кампанията е изградена организационно изцяло на доброволен принцип и ние разчитаме на всеки, който може да се включи с каквото може. Куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 пък е наш партньор и предоставя всички свои офиси в страната, за да се оставят там капачките. Има и други места, на които се събират по-големи количества, които се извозват при възможност на някой местен или на доброволец. Капачките ще стигнат по предназначение! Ако имате възможност, оставете ги дори на порции в някой от офисите на ЕВРОПЪТ 2000 в София. Благодарим Ви сърдечно!

  • СХХ  - май 28, 2015 - 08:36

   Разбира се, че си заслужава! Може би хората изчкават събиране на по-голямо количество, за да се извози на един път. Все пак всяко едно повикване на куриер струва пари и време на фирмата, която доброволно и безвъзмездно извозва капачките.

 3. Албена  - юни 27, 2015 - 23:06

  Здравейте бихте ли ми казали дали в студентски град има пункт или къде е най-близкият? Благодаря.

 4. Маргарита Славчева  - юли 30, 2015 - 11:38

  Здравейте! И ние в офиса събираме капачки. Но много мотивиращо е когато сложим и надпис с името на конкретния дом и уреда, за който се събира в момента (колкото и да е относително)! Благодаря!

 5. Ивета Иванова  - август 20, 2015 - 15:33

  Здравейте, последно къде във Варна със сигурност се приемат капачки??? От“Европът“ твърдят, че вече не се занимават.

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - септември 9, 2015 - 07:30

   Ивета, благодарим, че ни подкрепяте в КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ! Проверете в списъка на страницата ни, за да видите адресите във Варна. Фирма ЕВРОПЪТ не е част от логистиката накампанията от 1 юни поради увеличаване на обемите, с които работим. Затова работим само с доброволци. Вече дори имаме възможност за директно предаване в завод във Варна. Ако имате нужда от повече подробности или искате да бъдете наш доброволец, пишете ни на info@ideainaction.net. Поздрави!

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top