Къде още…

Къде още…

Къде още…

Няма коментари за Къде още…

Сякаш се бяха наговорили да реагират по един и същи начин директорките на двата дома за стари хора , с които разговарях днес по телефона. „Нашите хора се радват много на малките жестове. Това определено ще ги стопли…“ – перефразирам думите на г-жа Иванова и на г-жа Кадурина.

Ех, че хубаво! Вече са 6 домовете – получатели!

И така днес  добрата новина е, че и бабите и дядовците, настанени в домовете за стари хора в гр. Златарица и в гр. Разлог ще могат да се усмихват всеки път, когато погледнат към календарите, дарени от всички вас! Продължаваме да събираме радост…

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top