Красиви идеи за великденска украса

0
8379
Красиви и креативни идеи за великденска украса

Красиви и креативни идеи за великденска украса

След като вече обсъдихме идеи за боядисване на яйца, и какво ни е необходимо за това, не трябва да изключваме и великденското настроение в дома ни. Това са 9 креативни и интересни украси, с които може да изненадате близки и приятели, а защо не просто да предадете по-голяма празничност на деня.

1. Това е за тези, които не искат да се ограничат на Великден само с великденски яйца и дроб сърма, ами да има и нещо сладичко. Тези великденски десертчета се правят, като в предварително изпразнени (сурови яйца) пълним с любимата ни рецепта за браунита, шоколадов кекс или подобно и печем. В случая е шоколадово брауни.

2. Кой е казал, че може да има само коледен венец? Защо и да няма великденски венец? Омотаваме с любимите ни цветове прежда топчета от пинг-понг, кутийки от шоколадови яйца или нещо друго, което намерим под ръка и е подходящо. Връзваме, закачаме на вратата и сме готови вече за празника.

3. Това са едни изключително сладки малки пиленца от вече сварени яйца. Подходящи са за яйцата който сте сварили но не ви се боядисва повече, за яйцата след борбата които остават начупени и никой не ги яде или за всяко едно друго време на годината.

Красиви и креативни идеи за великденска украса

4. Както се вижда е една интересна украса за стаята и ако нямате котка която обича да яде трева, може да бъде вашата украса.

5. Този великденски герлянд би бил подходящ сякаш за всяка къща и стая.

6. В този ред на мисли, кой е казал, че само яйца може да има за украса? Тези сладки зайчета оригами, направени от всякакви цветни хартии, с малка пухкава опашка искат също да празнуват Великден!

Красиви и креативни идеи за великденска украса

7. Та като стана дума за зайци, ако сте от онези перфекционалисти, които държат да всичко да е изпипано на масата, какъв Великден ще е, ако няма салфетка под формата на заек?

8. След като всичко вече яйцата са боядисани и готови, трябва да им се намери подходящо място за съхранение. Ето ви една идея.

9. И накрая да не забравим всички онези малки, подскачащи напред назад деца, които искат да помагат. Това е една малка идея и за тях.

Весели Празници и не забравяйте, че ако направите нещо толкова красиво, от което се гордеете и искате да го споделите – Ние сме насреща.

LEAVE A REPLY