Капачко – Лондончанин

Капачко – Лондончанин

Капачко – Лондончанин

Няма коментари за Капачко – Лондончанин

Наскоро отбелязахме първия рожден ден на нашия Капачко! За рождения си ден той получи много хубави пожелания – да расте здрав и добър, да расте всеки месец с нов тон, за да радва все повече деца!

За първата си годишнина обаче Капачко получи и още един подарък – покана да гостува на Кралицата! Нашите приятели от CD Transport BG в Обединеното кралство предложиха да изведем зелената благотворителна кампания извън границите на Родината и да станат наш пункт в Лондон. Още се вълнуваме за тази голяма стъпка на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и си пожелаваме да е поне толкова успешна, колкото е в рамките на България. Грижата за транспортирането на чувалите с пластмасови капачки от всякакъв вид (напитки, кремове, препарати, паста за зъби, моторни масла, душ – гел, шампоан и др.) до България е на чудесните CD Transport BG. Всеки, който живее в Лондон и желае да се включи и подкрепи кампанията за опазване на околната среда и за доброто на децата в детските домове в България, може да носи събраните капачки всеки ден от 9 до 17 часа на адрес:

CD Transport BG

Ripple road

Barking and Dagenham

London

UNITED KINGDOM

IG 110TT

Нямаме търпение да споделяме снимки от събираните пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ от нашите сънародници в Лондон, а защо не и от техните приятели, колеги и съседи британци!

Ако желаете да се включите в кампанията за събиране на пластмасови капачки КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ в България, пишете ни на hello@ideainaction.net.

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top