MOVE.BG отличи КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

MOVE.BG отличи КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

MOVE.BG отличи КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

Няма коментари за MOVE.BG отличи КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ

Вчера на 11 юли в приятната обстановка на градината на Move.bg в Бояна празнувахме първия рожден ден на организацията, която движи България. През изминалата година Move.bg работи отдадено и заедно с много различни организиации в България за изграждане на просветено и активно гражданско общество и за утвърждаване на добрите практики за устойчиво развитие на България. Заено отпразнувахме споделения стремеж към свобода, справедливост, прозрачност, общо действие, отговорност, развитие и любов! Това бяха и категориите, в които партньорски организации на Move.bg бяха номинирали фондации и организации за принос в промяната.

Отличие за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕТрогнати бяхме, че идвайки до ценността „Любов“, отличие получихме ние – фондация „Идея в действие“, за кампанията ни КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – кампанията, при която събираме пластмасови капачки от опаковки и напитки и закупуваме електрически уреди за домове за деца. Изненадата от отличието беше премесена с благодарност към всички, които ни подкрепят – в България и извън пределите на родината ни.

Сред отличените бяха наши приятели като Animal Rescue Sofia, Тук-Там и Back2bg, Лечение без граници, Варна – кандидат за Европейска младежка столица 2019 и други все страхотни каузи.

Кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ е поредният пример сред обикновените идеи с необикновено действие, че когато каузата е ясна и действието е прозрачно, подкрепата на обществото е гарантирана. Нали знаете, че доброто е заразно? Любовта също е заразна, а доброто и любовта към природата и децата може и прави чудеса!

За периода от септември миналата година до днес, в тези няколко месеца имаме уникален завладяващ резултат – 2 тона, 2 дарени уреда (хладилник и пералня) за 2 дома за деца. Към момента сме събрали с помощта на цяла България 500 килограма от третия тон! Съвсем скоро ще зарадваме и трети дом за деца.

На партито на Move.bg срещнахме приятели на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, а и такива, които прегърнаха идеята и застанаха зад каузата.

Отборът на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ става все повече се разширява и всеки, който желае за се присъеди, е добре дошъл! Вижте пунктовете ни в страната http://ideainaction.net/karta-v-deystvie/ . Ако желаете да се присъедините към нас, пишете ни на hello@ideainaction.net.

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top