Наградата „Любимец на аудиторията“

Наградата „Любимец на аудиторията“

Наградата „Любимец на аудиторията“

Няма коментари за Наградата „Любимец на аудиторията“

Скъпи приятели,

за нас вие сте едно голямо семейство и ние споделяме с вас всички радостни моменти в живота на фондация „Идея в действие“! Нашият успех е всъщност ваш успех! Нашите каузи са ваши каузи, защото ние заедно работим за постигането им, нали?

На 16 декември порталът на неправителствените организации в България за пета поредна година връчи наградите си.

СертификатЗа нас е голяма чест и изключителна радост да споделим с вас, че фондация „Идея в действие“ получи наградата за „Любимец на аудиторията“! Благодарим ви от все сърце! Благодарим ви, не защото просто сте гласували за нас, а защото сте споделили причините да ни подкрепяте и обичате. Да знаете, че чувствата ни са взаимни и макар че не се познаваме лично с повечето от вас, ние ви приемаме като членове на нашето голямо семейство! Благодарим ви, че виждате себе си и своите мечти и цели в това, което ние като организация си поставяме като приоритети и каузи – да подкрепяме децата, младежите и възрастните хора в нужда, но да не забравяме и природата на България.

Ние се отнасяме отговорно към вашата висока оценка към нас и ще продължаваме заедно да правим живота все по-хубав за хората в нужда… всеки ден! Защото всеки човек заслужава щастие, нали?

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top