Новата колекция IKEA PS за 2012 – комбинация на дизайн и стил

0
2282
Новата колекция на IKEA 2012 - вдъхновение и стил

Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил

Колекцията IKEA PS, част от новата колекция на IKEA 2012,  наскоро беше представена от шведската компания на  Международния мебелен салон в Милано. Новата колекция се състои в не повече от 46 преоткрити продукти, всички вещици са били построени наново,наблягайки на здравината им: “Ние, в IKEA никога не спираме търсенето си на по-добри неща. За колекцията от 2012 преразгледахме историята, за да открием вдъхновение и оставихме под изпитание нашите дизайнери да представят собствените си дизайни с иновативни продукти, принадлежащи на бъдещето. И, разбира се, помолихме ги да го направят по достъпен начин, тъй като вярваме, че истинският дизайн принадлежи в истинския дом – този на всеки един от Вас.“ – казва Янис Симонсен, говорител на IKEA US. Всички 19 дизайнери са работили по колекцията и всеки може да хвърли един поглед тук тук. Колекцията IKEA PS 2012 ще бъде достъпна в Скандинавските страни през месец май, а в Щатите  – през още през април са се запознали с нея.

Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил Новата колекция IKEA PS за 2012 - комбинация на дизайн и стил

Очаквам с нетърпение и другите серии от колекцията, а с още по-голямо нетърпение новата колекция на IKEA и при нас в България!

LEAVE A REPLY