Новата миялна машина в Севлиево

Новата миялна машина в Севлиево

Новата миялна машина в Севлиево

Няма коментари за Новата миялна машина в Севлиево

В края на миналия месец миялната машина, дарена от четвъртия тон пластмасови капачки в зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, пристигна при своите получатели. Радостта беше и продължава да е голяма, но и на свои ред целият център в Севлиево вече е част от отбора на Капачко.

„Приветстваме Вашата великолепна ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ,  която реализирате пълноценно посредством благотворителна кампания, насочена към най – рисковата целева група – деца, без възможност за отглеждане в благоприятна семейна среда. За нас е чест, деца и екипът,  ще бъдат част от благотворителната кампания и ще получат желаната миялна машина.“ Това ни написа директорката на ЦНСТ „Велика и Георги Ченчеви“ в гр. Севлиево – г-жа Ренета Димитрова, когато им съобщихме, че ще получат желания от тях уред – миялна машина. Миялната вече е инсталирана и работи в кухнята на дома, а децата и младежите имат възможност да помагат при миенето на чиниите и приборите и да придобиват реални навици за живота. Ето как поредният 1 тон пластмасови капачки се превърнаха в един елекрически уред за деца, лишени от родителска грижа… този път в Севлиево! 

Интересно и вдъхновяващо за нас е да виждаме, че в отбора на нашия Капачко ставаме все повече! За наша изключително голяма радост всеки ден виждаме ползата от преосмисляне на разделното събиране на отпадъци и използването на този прекрасен ресурс – пластмасовите капачки, за добра и смислена цел. Доказателствата са навсякъде – в училища, в читалища, в институции, в магазини, в жилищни блокове, на работното място, в домовете ни.

При нас е добре дошъл всеки, който споделя каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – в помощ на децата, лишени от родителска грижа и в помощ на природата на България! Ако още не сте се включили, пишете ни на hello@ideainaction.net за повече информация. Благодарим на всички хора в цяла България, че имат толкова големи сърца и че ни подкрепят! Вие сте незаменими за нас!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top