Новата пералня – вече настанена в Дрен

Новата пералня – вече настанена в Дрен

Новата пералня – вече настанена в Дрен

Няма коментари за Новата пералня – вече настанена в Дрен

Беше началото на месец септември, когато зарадвахме всички с новината, че си имаме събран 3-ти тон пластмасови капачки, нали помните? След това за по-малко от месец събрахме заедно следващия 4-ти тон за кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Междувременно празнувахме първия рожден ден на нашия Капачко. Но не забравихме да закупим и дарим нов електроуред на обявения получател.

И така за началото на учебната година центърът за настаняване от семеен тип в село Дрен, общ. Перник се сдоби с нова пералня. Купихме и дарихме пералня WHIRLPOOL за 8 кг пране и с цели 6 години гаранция. Радостта беше голяма, емоциите – много и все положителни! Децата от дома са толкова впечатлени и вдъхновени от идеята, че сами вече събират пластмасови капачки, говорят за каузата в училище, сред хората в селото, за да могат и други деца като тях да получат комфорт и помощ. Не е ли заразно доброто?

Това прави кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – грижи се за природата, но и помага за подобряване на условията на живот на децата в домовете в България. Дарителството е нещо, което човек трябва да почувства със сърцето си. Ние сме щастливи, че имаме толкова много подкрепа от всички краища на страната, та чак и в Лондон. Това е невероятно чувство!

Ако и Вие сте почувствали, че искате да подкрепите каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, пишете ни и се включете на hello@ideainaction.net. Проверете в нашата карта дали близо до Вас има пункт, където да носите своите пластмасови капачки. Ако няма, свържете се с нас, за да измислим заедно начин.

 

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top