Новините за ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Новините за ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Новините за ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Няма коментари за Новините за ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мили приятели и партньори,

искам да споделя с всички вас, че от месец март тази година „Идея в действие“ вече е фондация с нестопанска цел в обществена полза.

След като заедно направихме възможно осъществяването на обикновените идеи с необикновено действие ежедневие и те определено се движат с успех напред, сега целта ни е да разперим криле и да се опитаме да помогнем на все повече деца, младежи и възрастни хора да се усмихват повече, да имат смелост да следват мечтите си, да подкрепяме читалищните библиотеки и други институции да осъществяват различни проекти за подобряване и развитие на културното разнообразие; да работим за подобряване на толератността в обществото; да помагаме на младите хора да се ориентират в своя жизнен и професионален път. Имаме желание да работим и за подпомагане запазване на българския дух у българите извън страната. Искаме да осъществяваме и още много други обикновени идеи, които да правят хората щастливи!

Очаквайте съвсем скоро да видите и новия облик на нашата интернет страница, където лесно ще можете да се ориентирате за настоящи и бъдещи проекти, за всякакви новини, а и за това как можете да ни подкрепите.

Надяваме се да продължаваме да създаваме усмивки по лицата на хората, както до сега! Сега даже по-големи!

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top