Пералня – новодомка в с. Михалци

Пералня – новодомка в с. Михалци

Пералня – новодомка в с. Михалци

1 коментар за Пералня – новодомка в с. Михалци

Има дни, в които работата за кауза се увенчава с толкова видим резултат, че можеш да го чуеш в гласа по телефона, да го усетиш във въздуха, да го видиш дори в един запечатан на снимка момент. Такъв беше денят, в който новата пералня пристигна в ДДУИ в село Михалци, община Павликени!

За нас е чест да съобщим, че децата и служителите на дома вече знаеха за кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и бяха започнали да събират капачки. Те също искат да бъдат част от тази страхотна кауза – да помогнат на деца, лишени от родителска грижа и да опазват природата на България чиста, събирайки разделно отпадъци. Толкова е лесно да помагаш и да участваш в промяната, нали?

Заедно правим нещо толкова обикновено, а то има толкова необикновено действие! Една пералня си има нов дом, където има нужда от нея и където ще бъде използвана във всекидневната грижа за настанените деца и младежи. Ето така 1 тон пластмасови капачки се превръщат в един електрически уред!

Ако още не сте се присъединили към отбора на Капачко, направете го, като ни пишете на info@ideainaction.net.

От сега можем да кажем, без дори да се налага да проявяваме излишна смелост, че до Коледа ще можем да зарадваме още един център за настаняване от семеен тип в България, защото с помощта на хората от цяла България събираме всеки следващ тон пластмасови капачки все по-бързо! Хубаво е да си част от кауза, която дава живот на доброто! Благодарим ви!

Related Posts

1 коментар

  1. Мария  - декември 10, 2014 - 00:16

    Колко хубаво!

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top