Пластмасови капачки, които обединяват България

Пластмасови капачки, които обединяват България

Пластмасови капачки, които обединяват България

3 коментара за Пластмасови капачки, които обединяват България

Колко малко му трябва на човек, за да се почувства полезен! Колко малко нещо може да мобилизира положителния потенциал на цяла една страна! Една обикновена капачка, един весел Капачко се превърна в герой на малки и големи и така КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ – зелената благотворителна кампания, продължава да завладява все повече сърца на хора от различни села и градове, с различен социален статус, в различна възраст… Колко е хубаво усещането да можеш да помогнеш в две посоки дори, а да вложиш просто една ненужна иначе капачка – от веро, душ-гел, шампоан, напитка, перилен препарат, паста за зъби или моторно масло дори!

Решихме ей така без повод да си дадем равносметка за това, как върви кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ и затова споделяме с вас, приятели. От началото на кампанията през месец септември 2013 година до 30 юни 2015 година заедно с всички вас сме събрали и предали за рециклиране 10 тона пластмасови капачки.

Какво са 10 тона ли? Това са 10 електроуреда (готварски печки, перални, хладилници, миялни машини и сушилни) за 10 центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи, лишени от родителски грижи, за преходни или защитени жилища за деца и младежи без родители или с увреждания.

Какво ни предстои ли? Идват новите тонове – с ваша помощ!

Ако искате да подкрепите каузата, да се включите в събирането или да станете логистичен или медиен партньор, добре дошли! Вече ви се радваме! Пишете ни на info@ideainaction.net ! Благодарим, че сте част от една голяма обща кауза – децата и природата на България!

Related Posts

3 коментари

  1. rosi  - юли 10, 2015 - 13:13

    радвам се на тази кампания Капачко и от две години участвувам в нея с дъщеря си. Браво на организаторите!

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top