Празник за творчеството – следпразнично

<!--:BG-->Празник за творчеството – следпразнично<!--:-->

Празник за творчеството – следпразнично

Няма коментари за Празник за творчеството – следпразнично

Отминаха празниците! Отворихме подаръците си, които, по един или друг начин, успокоиха малки и големи, че сме били послушни през изминалата година… Еуфорията обаче все още ни топли, а споделянето всеки ден ни напомня за нощта на Рождество, когато се надяваме, че и доброто се възродило в сърцата ни!

За да създадем възможности за нови мечти, рисунки, фантазии или с една дума – творчество, у 30 деца в дома за деца, лишени от родителски грижи в дом „Цвятко Сълковски“ в село Борован, обл. Враца, днес изпратихме с нашите невероятни партньори – куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000, един кашон, пълен с блокчета, пъзели, моливи, химикалки, тетрадки и тефтери, както и други подобни материали. В дома се отглеждат деца на възраст между 3 и 7 години и всеки от нас знае колко е важно да можеш свободно да изразяваш мислите и мечтите си именно в тази възраст. За нуждата на децата в дома научихме преди време от нашите приятели от milostiv.org  и решихме да подадем сърце.

Радваме се, че все повече хора осъзнават, че децата без родители не са деца само по празниците и ние можем да бъдем част от това послание с нашата инициатива „От сърце – до сърце“!

Ако желаете да се включите в подобно дарение, пишете ни на hello@ideainaction.net или ни подкрепете с дарение на банковата сметка на фондацията:

Банкова сметка: BG74RZBB91551003500697

Банков код: RZBBBGSF

В полза на: Фондация “Идея в действие”

Банка: Райфайзенбанк България АД

Клон: София 1504, ул. “Гогол” 18-20

Благодарим ви, Хора с големи сърца!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top