Природа между страниците – една различна изложба

Природа между страниците – една различна изложба

Природа между страниците – една различна изложба

Няма коментари за Природа между страниците – една различна изложба

Природа между страниците – една различна изложба

Когато природатата среща хората или когато хората се запознават с природата, се раждат уникални страници от човешкия живот.

Така се роди изложбата „Природа между страниците“, която фондация ЕкоЦенрик организира съвместно с фондация „Идея в действие“. Откриването на изложбата се състоя на 3 юни 2014 година на последния етаж на Фабрика за градско изкуство в София. Не липсваха заинтересовани и любопитни хора, дошли, за да видят интерактивните инсталации от книги с устойчиви идеи за развитие.

Хриси и Жани от ЕкоЦенрик представиха проекта за екопътека в село Паволче и село Очин дол, като споделиха радостта, преживяна и предадена на учениците, участвали в проекта и тази на местните жители. Ива и Зори от „Идея в действие“ пък бяха щастливи да представят по нестандартен начин инициативата си „Новият дом на старите книги“.

Природата можеше да се намери на всеки лист и всеки посетител можа да се убеди колко интересно четиво е природата, когато й отделиш време.

Интересната игра, в която всеки от присъстващите трябваше да намери с помощта на другите и да сглоби разказ на Николай Хайтов, създаде допълнителна задушевна и непринудена атмосфера. Накрая две усмихнати дами спечелиха по един комплект списания, предоставени от фондация „Идея в действие“.

Това е само началото на една прекрасна и вдъхновяваща съвместна работа между ЕкоЦентрик и „Идея в действие“ убедени са организаторите.

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top