Първата пратка от Лондон

Първата пратка от Лондон

Първата пратка от Лондон

Няма коментари за Първата пратка от Лондон

Преди малко повече от месец ви разказахме за новата си инициатива „От Лондон до България“, която осъществяваме заедно с нашите партньори от транспортна компания CD Transport BG и с логистичната подкрепа на куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000.

Междувременно получихме първите четири пакета с дрешки за дечица между 3 и 5 годинки, опаковани прилежно.  Първата пратка тръгва, за да зарадва децата в дом за деца, лишени от родителски грижи „Щурче“ в гр. Средец, обл. Бургас. Госпожа Арабаджиева – възпитател в дома, не скри вълнението си, когато разговаряхме за предстоящото. Зарадва се, че продължаваме да мислим за малчуганите, които бяха получатели да дарения преди около три години.

London to BG_1_small

Ние също искаме да виждаме децата усмихнати!

Предстои следваща пратка с дрехи от нашите сънародници в Лондон. Благодарим за радостта, която заедно носим там, където тя понякога е лукс!

Ако живеете в Лондон и желаете да подкрепите инициативата ни, пишете ни на hello@ideainaction.net или се свържете с CD Transport BG за повече информация!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top