Що е то пункт за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Що е то пункт за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Що е то пункт за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Няма коментари за Що е то пункт за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ стартира на 11 септември 2013 година и няма краен срок.

Нашият партньор куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 любезно предоставя всички свои офиси в страната за удобство на всички събирачи на пластмасови капачки. В офисите на куриерската фирма всеки може да оставя капачките, които събират за каузата. В България още много места могат да се използват за т. нар. „пунктове“ за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Всяко място, което може да се използва като „пункт“, е отбелязано в специалната ни карта.

Пунктовете се създават за удобство на събирачите и за оптимизиране на организация в процеса на транспортиране. Нашите приятели и партньори от куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 транспортират количествата, оставени в техните офиси до завода за рециклиране в Пловдив.

Що е то пункт и как се става такъв за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

Пункт може да стане всяко място (или дори частно лице), което:

1. е готово да бъде посещавано от събирачите, за които ще бъде удобно като местонахождение;

2. има място за съхранение на чували с пластмасови капачки и/ или туби от вода (10/11 литра), и/ или кашони;

3. предостави точен адрес, лице за контакт и телефон за връзка (за предпочитане и e-mail адрес);

4. сверява адреса в картата след публикуване. ЕТО я и картата;

5. има възможност да транспортира количествата, които съхранява, до офис на куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000.

Как пунктът предава количествата пластмасови капачки?

Пунктът организира самостоятелно извизването на количеството пластмасови капачки в чували (60 или 120 литра), кашони или туби до офис на куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000. Оставената пратка не се заплаща. Куриерска фирма ЕВРОПЪТ 2000 безвъзмездно предоставя услугата от своя офис до завода за рециклиране като сърдечен принос към каузата на зелената благотворителна кампания КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ.

Как се отбелязва пункт за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ?

На разположение на пунктовете е специална картинка, която може да се разпечата и залепи на видимо място с цел разпознаване от събирачите. Тази картинка може да се изтегли от тук.  Така заедно се грижим и за популяризиране на кампанията. Рекламните картинки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ могат да се свалят от ТУК (малка) и ТУК (голяма).

Какво още трябва да знае пунктът?

Всеки пункт се добавя в картата с пунктове, а при промяна на обстоятелствата (временно затваряне, дълго отсъствие, смяна на адрес или др.), пунктовете подават информацията към нас, за да актуализираме картата и събирачите.

Какво ние като организатори бихме искали да научаваме от пунктовете?

За нас да получаваме обратна връзка от пунктовете е от голяма важност. Затова създадохме АНКЕТА за пунктовете, която всеки от тях да попълва периодично.

Благодарим ви, че заедно правим каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ достъпна за всеки, който иска да се включи!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top