Сподели пътуване с Капачко

Сподели пътуване с Капачко

Сподели пътуване с Капачко

1 коментар за Сподели пътуване с Капачко

Вече почти две години заедно събираме пластмасови капачки – малки и големи – цяла България. От началото на кампанията КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ до момента минахме през различни етапи и ние от фондация „Идея в действие“ се опитваме постоянно да правим организацията по-достъпна, да оптимизираме всеки елемент, така че всеки да може да се включи, ако има желание и сърце – за чиста околна среда и за децата, лишени от родителски грижи.

Имаме нужда от вашата подкрепа, приятели! Не само в събирането на пластмасови капачки за КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ. Нуждаем се от хора – доброволци с големи сърца, които да транспортират събраните капачки от различни кътчета на България до трите основни места за предаване, които имаме към момента – Пловдив, Варна и София. 

Търсим хора навсякъде – в големите и в малките градове или в селата. Всеки може да участва дори и в рамките на голям или малък град!

Ако пътуваш из страната и имаш място в багажника или на задната седалка, ще се радваме да станеш част от нашия екип доброволци. Сподели пътуването си с Капачко! Бъди преносител на чували, кашони или туби, пълни с радост, обич и мисъл за природата и децата!

Очакваме писмата ви на info@ideainaction.net и молим да ни пишете от къде до къде можете да споделите пътуване с Капачко и в какъв период от време.

Благодарим ви предварително за това, че ни подкрепяте и в това отношение!

Related Posts

1 коментар

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top