Усмивката от стената

Усмивката от стената

Усмивката от стената

Няма коментари за Усмивката от стената

Понякога малко е много, а един жест може да замени цяла тирада от думи… Ето така с обикновения жест на дарени календари ще достигнем до сърцата на още 35 домуващи в дома за стари хора в едно малко китно село, разположено в Дунавската равнина!

Говорейки с госпожа Добруджалиева, управител на дома в село Карайсен, общ. Павликени, обл. Велико Търново, усещях вълнението в гласа й. Тя възкликна съвсем спонтанно, след като й разказах за „От календар – ДАР“: „О, разбира се, че нашите хора много ще се зарадват! Това е жест, който ще могат да виждат всеки ден и да знаят, че някой е помислил за тях!“

Продължавам да събирам календари и знам, че ще сложим усмивки на лицата на още много баби и дядовци… заедно! Благодаря на всички ви!

Related Posts

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top