Време е за каленДАРите

Време е за каленДАРите

Време е за каленДАРите

1 коментар за Време е за каленДАРите

Идва Новата година! Идва и времето, когато започваме да мислим за плановете за 2013 година – почивки, отпуски, рождени дни, важни събития… Все неща, които да отбележим в календара, нали? Та да си дойдем на думата… за календара! За едни от нас календарът е място, където да подреждат по важност събитията, които не искат да пропуснат… За други е красиво украшение на стената в стаята, офиса, магазина… За една специална група хора обаче един календар може да бъде отново знак, че не са забравени! Един малък жест на голямо внимание!

За трети пореден път Идея в действие стартира инициативата „От календар – ДАР“. Една инициатива, която е насочена специално към възрастните баби и дядовци в домовете за стари хора в България. От опита ми до сега знам и с радост мога да кажа, че това е наистина една много обикновена идея със страхотно необикновено действие. Може и да се повтарям, но сърцето ми се изпълва с огромна радост, а очите ми – със сълзи на щастие, когато чувам думите на старите хора, които живеят далеч от семействата си, когато получават уж само един календар, а за тях това е цяла година напомняне, че някой е помислил за тях. Обикновено много от нас получват по повече от един календар като рекламен подарък от партньор или колега, приятел или познат. Колко от тях окачаме по стените, а колко остават да събират прах? Ето, точно тези календари събирам и разпределям в домовете за стари хора в страната! За да усетя отново и отново радостта в очите на баба или дядо! Колко малко нещо може да направи някого щастлив, нали? Започвам събирането на календари за 2013 година – стенни, настолни, джобни и ако имате желание да се включите в инициативата „От календар – ДАР“, пишете ми на iva@ideainaction.net или занесете/ изпратете на адрес: гр. София, Студентски град, ул. „Йордан Йосифов“ 4, Бизнес център Мания, ет. 2 Рекламен отдел Краен срок: 31. януари 2013 година

Related Posts

1 коментар

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top