за фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

КОИ СМЕ НИЕ

Името само говори за същността. Фондация „Идея в действие“ се роди юридически след три изпълнени с успешни инициативи и усмихнати хора години.

Ние осъществяваме не са просто благотворителни кампании, инициативи или акции. „Идея в действие“ се стреми да открива положителната страна на живота всеки ден, навсякъде и във всичко.

“Идея в действие” помага с дарения, които не винаги се закупуват заради конкретните инициативи. Даряваме неща, които за нас не костват нищо, но струват милиони за получателите. И тази идея действа!

Всеки може да участва и да се убеди лично! Благодаря на всички заедно и на всеки поотделно за големите ви сърца!

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си.  Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

Стимулира сътрудничеството между гражданското общество, бизнеса, националните и местни власти с цел подобряване качеството на живот и възможностите за развитие на хората в България.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Целите ни са да изпълняваме мисията си посредством целенасочени инициативи, акции и кампании, които въвличат и заразяват малки и големи, частни лица, училища, университети, малки и големи компании, институции и… всички с каузите си. Ние поставяме особен акцент върху младите хора като двигател на съвременното общество и посланици на България по света.

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Както обичаме да казваме „Офисът ни се намира в сърцата ни“, та затова можете да се свържете с нас на посочените по-долу адреси или за по-лесно да използвате формата за контакти:

Организатор: Ива Колева

Координатор: Зорница Димитрова

E-mail: hello@ideainaction.net

Ще се радваме да получим въпрос, предложение, мнение или просто мило писъмце!

 

 

27 коментари

 1. данка матеева  - юли 6, 2014 - 19:31

  здравейте ,ИДЕА,
  преди седмица Ви писах електронно писмо на посочения e-mail,
  но нямам отговор.Надявам се да е действащ.
  поздрави и успех !

 2. Цвети  - септември 23, 2014 - 15:42

  Скоро научих за инициативата“Капачки в действие“ и реших и аз да се включа. Имам въпрос: Има ли определено количество, което трябва да се предаде в пункта за изкупуване или толкова, колкото са събрани.

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - септември 28, 2014 - 23:11

   Здравей, Цвети! Ангажиментът за предаване за рециклиране е наш – на фондация „Идея в действие“. В пунктовете ни всеки може да предаде, колкото иска – от торбичка, чувал, кашон, та и повече. Пунктове ги наричаме, защото улесняват събирачите. От тях ние имаме организация да извозваме количествата, които те събират с помощта на куриер. Добре дошла в отбора!

 3. Юлияна  - ноември 26, 2014 - 10:30

  Здравейте,имам обект за бързо хранене и събираме пластмасови капачки,но ги събираме за застрахователна компания ING и те имат такава кампания за благотворителност.Въпросът ми е за една и съща кауза ли става въпрос,защото ще ми е по-лесно да предам капачките във Варна от колкото в София????

 4. зорница  - декември 4, 2014 - 15:17

  Здравейте.В гр.Лом няма пункт къде мога да предам събраните капачки защото най-близкият се оказва в Видин което никак няма да ми е близо

 5. Анелия Петрова  - май 18, 2015 - 17:04

  Пиша Ви от Кюстендил. Нашата фирма е пункт за събиране на капачки в града ни. От много време аз и моите колеги правим опити да се свържем с вас по всички възможни начини, но все безуспешни. Писахме на ваш имейл, писахме на специално определения имейл за това, звъняхме по телефон, но от никъде никакъв отговор. Моля, отговорете ! Имаме събрано количество капачки и искаме да ви го предадем.

  • Ива Колева

   Здравейте, Анелия! Радваме се, че сте наш пункт. С Вас работим с нас доброволец, който е информиран за това, че имате капачки за предаване и ще ги вземе от Вас, както до сега, при следващото си идване в Кюстендил до средата на месец юни. Благодарим за разбирането и подкрепата!

 6. bilgin veys  - юли 10, 2015 - 14:17

  imam 25 tubi kapa4ki kide da gi predam sibiramagi cylo selo

 7. Албена Григорова  - септември 2, 2015 - 17:59

  Здравейте отново съм аз бях ви питала за пункт в Студентски град оказа се че вече няма такъв има ли начин някой да ги вземе от тук или моля ви кажете къде да ги предам продължавам да събирам и вече няма къде да ги съхранявам все пак съм в общежитие..

 8. Радослав Наков  - септември 8, 2015 - 14:32

  Здравейте! Нашият екип се включи активно във Вашата инициатива и вече имаме събрани два големи чувала. Моля да се свържете с нас, за да предадем събраните капачки или да ни кажете къде можем да ги предадем?!? Капачките са намират в гр. София, бул. „Княз Дондуков“. Благодаря.

 9. Мирослава  - октомври 20, 2015 - 20:35

  Здравейте, днес и ние колективът на „Специализирана болница за активно лечение по кардиология Велико Търново“ предадохме събраните от нас капачки на куриерската фирма. Продължаваме да събираме и периодично ще ги предаваме. Дерзайте и продължавайте със същият плам и устрем. Успех!!!

 10. Цветелина  - октомври 28, 2015 - 10:00

  Здравейте,

  миналата седмица ви писах имейл за събрани количества капачки. Хората, които са ги събрали няма как да ги предадат във ваш пункт, а количеството е доста голямо (7 чувала). Капачките се намират в гр. София, кв. Обеля. Може ли да се свържете с мен, за да намерим начин да придвижим събраните количества?
  Поздрави,

  • Ива Колева
   Ива Колева - ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ  - ноември 28, 2015 - 11:44

   Цветелина, ще се опитаме възможно най-бързо да намерим доброволец, който да вземе капачките. Имаме възможност за предаване в кв. Военна рампа. Ако успеете да намерите транспорт, пишете ни, за да дадем адрес.

 11. Neli  - декември 22, 2015 - 20:15

  Kade da predadem na6ite sabrani kapa4ki?Nie sme ot Montana i v grada ni mai nyama punkt?

 12. leidi67  - февруари 9, 2016 - 11:09

  колко капачки са необходими за един кувьоз и до кога се събират капачките?

  • Ива Колева

   Здравейте, уточняваме, че каузата на КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕе в подкрепа начиста природа и децата в институциите, лишени от родителски грижи. Ние не дарявамеи не събираме за кувьоз. Фондация „Идея в действие“, която организира КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ, дарява електроуреди.

 13. leidi67  - февруари 9, 2016 - 11:10

  това е много хубава дейност но дайте гласност и по медийте за да се включат повече хора.

 14. Стефани  - юли 4, 2016 - 15:11

  Здравейте! Искам да попитам какви са актуалните Ви каузи, защото никъде не видях. Благодаря за вниманието! :)

 15. Вили Йовчева  - август 29, 2016 - 16:20

  Здравейте, на 24 август – 17:54 оставих коментар с предложение за създаване на пункт. Нямам отговор. Проявявате ли интерес??? Очаквам отговора Ви.

 16. наташа йовчева  - февруари 25, 2017 - 17:03

  Зз

  • Geri  - март 18, 2017 - 14:53

   Exquisite !All best wishes of coeubu…srt I can’t imagine what you would do to improve it. It is what it is…and what it is is quite unlike anything I’ve ever seen. I hope you feel creatively satisfied, this is a wonderful piece of work. Congratulations Bill, and fingers crossed for you.

 17. Mya  - август 23, 2017 - 12:03

  Здравейте! Към момента единствено в Божурище ли приемате капачки?

 18. Наталия Маринова  - октомври 1, 2017 - 15:47

  Капачки с благотворителна цел се събират в храм“Рождество Христово“-Младост-3.Храмът се намира до Кауфланд и срещу Патиланци.

 19. ДС  - март 6, 2019 - 15:43

  Здравейте, ние събираме капачки от цяла България, но кувьоз се даряват само в най-големите градове. Кога ще има и за малките ? Или вие водете някакъв отчет от кой град колко пластмаса се събира ?

Остави коментар

ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ

Мисията на фондация „Идея в действие“ е да насърчава социалната ангажираност и отговорност на българското общество, като подпомага децата в институциите, учениците, възрастните хора, студентите, младежите и българите в чужбина да намерят своето място под слънцето – да виждат положителната страна на живота, да подаряват усмивки и да живеят в хармония с различните и света около себе си. Ние подкрепяме културата и традициите, но се стремим към приемственост и модерно общуване в развиваща се Европа.

А ти имаш ли?

Back to Top